سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

حرکت شهرداری مشهد برای تامین صددرصدی آب فضای سبز شهری از آب خاکستری + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۶۶۰۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۵
حرکت شهرداری مشهد برای تامین صددرصدی آب فضای سبز شهری از آب خاکستری + فیلم
شهردار مشهد گفت: به سمتی حرکت می‌کنیم که آب فضای سبز را به صورت صددرصد از آب خاکستری تامین کنیم. 

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در در آیین آغاز عملیاتی اجرایی خط انتقال پساب پرکندآباد_ آزادگان که عصر امروز، ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نکات اساسی مشهد تامین آب برای فضای سبز شهر است. مشهد در حوزه پسماند در کشور پیشرو است. در حوزه فضای سبز نیز با اینکه مشهد در منطقه خشک قرار گرفته است در شرایط مطلوبی به سر می‌برد، مسلما تامین آب آن از این به بعد سخت و پیچیده است.

وی افزود: مدیریت شهری تاکنون جهت حوزه‌های مختلف آب فضای سبز و جداسازی شبکه آب فضای سبز حدود  ۴/۵ همت طی سال‌های گذشته هزینه کرده است و این نوید را می‌دهیم که با پایان شورای شهر نیز ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه خواهد شد. بایستی به این سمت برویم که از آب بازیابی شده و آب خاکستری استفاده کنیم که مشهد در این مسیر پیشرو است.   

شهردار مشهد ادامه داد: در خط انتقال پساب پرکند آباد به آزادگان با قرارگاه خاتم منعقد شده و امروز عملیات اجرایی آغاز می‌شود و قرارداد تصفیه‌خانه آزادی در میدان قائم نیز با قرارگاه خاتم منعقد شده است.  

قلندرشریف در خصوص پیش بینی قانون هوای پاک برای شهرها، اظهار کرد: در این قانون ۱۵ متر مربع فضای سبز تجهیز شده پیش‌بینی شده است کما اینکه سرانه فضای سبز ما ۱۹ متر مربع است، اما فضای سبز تجهیز شده ما بیش از ۸ متر مربع است لذا باید به سمت تجهیز کردن فضای سبز احداث بوستان‌ها حرکت کنیم تا بتوانیم سرانه مدنظر را تعیین کنیم، اما نکته اساسی تامین آب است، تصفیه‌خانه‌های بسیاری ایجاد و بسیاری به بهره‌بردای خواهد رسید.  

وی افزود: در این راه باید به نحوی اقدام کنیم که نیاز خود را با آب قابل شرب و سد‌ها کم کنیم یا از بین ببریم که برنامه‌ریزی هم به همین سمت حرکت کرده است که علاوه بر تصفیه‌هایی که با همکاری آب و فاضلاب ایجاد شده که پساب را تامین می‌کنند، قراردادی را با بخش خصوصی منعقد کردیم که تا ۲۵ سال، هرساله ۱۱/۵ میلیون متر مکعب آب فضای سبز شهر مشهد را از محل پساب تامین می‌کنند.  

شهردار مشهد در نهایت گفت: سالانه حدود ۲۴ میلیون متر مکعب نیاز ماست و به سمتی حرکت می‌کنیم که آب فضای سبز را به صورت صددرصد از آب خاکستری تامین کنیم. امیدواریم که کمبود آب نداشته باشیم، اما بایستی قابل شرب جهت نیاز‌های اساسی شهر مصرف شود و حداکثر استفاده را از پساب ببریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->